Povestea noastră

Colecții Dulci s-a născut din dorința de a oferi cadouri personalizate, unice, cu gust și aromă pentru persoanele dragi!

Totul a început dintr-o joacă, dar a urmat ceva magic: un concept nou de a bucura și îndulci oamenii cu produsele noastre unice.

În 2016, în perioada Crăciunului, am ales să pregătim pentru familie și prieteni cadouri din turtă dulce decorată manual.

Fiind foarte încântați, nu a durat mult până să ne aventurăm în frumoasa lume a turtei dulci!

Astfel că, am început să pregătim mărturii pentru evenimente, cadouri personalizate, candy bar-uri, torturi, cadouri dulci de sărbători (Crăciun, Paște, 1-8 Martie, Ziua Copilului, Valentine’s Day, etc.) și alte produse de care ne-am îndrăgostit.

Suntem mândri de ceea ce am realizat până acum, însă avem planuri mari pentru viitor.

Vă garantăm că vă veți bucura de preparate proaspete, întrucât ele sunt pregătite în propriul nostru laborator de pe strada Cernăuți, nr 14.

Mereu proaspete, produsele noastre sunt alegerea perfectă pentru clipe de răsfăț alături de cei dragi. Încearcă-le!

Alege produsele noastre artizanale pregătite de mâini dibace pentru a aduce zâmbete pe buzele celor mici, dar și a celor mari! 

Apariții în presă și mediul online

Afaceri de la zero.
Irina Roşu a pornit un business cu turtă dulce şi prăjituri după o investiţie de 20.000 euro

Irina Roşu, de meserie inginer, a pornit pe drumul antreprenoriatului în 2017, când a început să pregătească turta dulce decorată pentru cadourile de Crăciun ale familiei şi prietenilor. După 20.000 de euro investiţi iniţial dintr-un credit bancar, antreprenoarea a ajuns să producă circa 500 de turte dulci zilnic…

Mărțișoare din turtă dulce sau cu arome de lavandă, la târgurile din București.

Mărțișorul, simbol al primăverii și renașterii, trebuie să spună o poveste. Este un mesaj transmis de cel care oferă: prin culoare, formă sau aromă. Iar imaginația artizanilor nu are limite. Unele mărțișoare, de exemplu, sunt făcute din pietre șlefuite.
Min: 01:00

np final m

Colecții Dulci realizate de Irina și Cornel, doi ingineri

Consumate în limite decente, dulcele ne stimulează producția de serotonină, hormonul senzației de bine. Colecțiile Dulci vin în ajutorul pofticioșilor și pun preț pe ingredientele naturale, de cea mai bună calitate, pentru ca fiecare să se poată bucura de un desert delicios, dar și sănătos…

”Superputeri pentru copilul tău” - Narcis Cernea

Am răspuns DA invitației de a fi parteneri la evenimentul de lansare a cărții – ”Superputeri pentru copilul tău”, semnată de Narcis Cernea. Și nu doar că am îndulcit evenimentul cu câteva dintre produsele noastre speciale, premium și healthy, ci am participat și în calitate de părinți și entuziaști în ale nutriției.

310553611 470809365071380 6732981735529039747 n

Cofetăria Colecții Dulci aduce pe mesele bucureștenilor deserturi desprinse din povești

Irina Roșu a pornit pe drumul antreprenoriatului din dorința de a oferi celor apropiați un cadou aromat de Crăciun. Acum, pe o stradă liniștită din Sectorul 2, cofetăria Colecții Dulci îi așteaptă pe pofticioși cu deserturi desprinse din povești.

INTERVIU: ECOMpedia a stat de vorba cu site-ul ColectiiDulci.com

ColectiiDulci.com a aparut acum 2 ani si este creatia Irinei Rosu (foto, Administrator Colectii Dulci Concept SRL). Magazinul online produce in laboratorul propriu si vinde online marturii pentru evenimente din turta dulce, cadouri personalizate, candy bar-uri, torturi, cadouri dulci de sarbatori si nu numai.

Irina Rosu
colectii dulci cofetarie sector 2 bucuresti 22

Irina Roșu: afacerea este, de fapt, al treilea copil al nostru

Din octombrie 2022 am deschis și cofetăria din fața laboratorului unde clienții se pot răsfăța cu prăjituri pregătite din ingrediente atent alese, smântână naturală, unt 82%, ciocolată belgiană Callebaut.
Astfel că, în acest moment putem pregăti și candy bar-uri pentru evenimente familiale, cât și corporate, torturi personalizate pentru petreceri, servim chiar și cafea clienților noștri care ne trec pragul.

IMG 4158