Candy Bar Bucuresti

Hai să transformăm ziua ta într-o poveste dulce cu ajutorul candy bar-ului nostru! Comandă și bucură-te de fiecare detaliu și fiecare aromă într-o experiență ce îți va încânta toate simțurile.

Alegerea unui Candy Bar nu este un lucru simplu, trebuie să existe un echilibru între gust, tematică și design pentru ca totul să iasă exact cum îți dorești.

Candy Bar-ul a devenit un must have și cel mai delicios loc al evenimentului tău.

Dacă îți dorești un  candy bar de vis in Bucuresti sau imprejurimi,  pentru evenimentul tău apelează cu încredere la noi!

În candy bar-ul pregătit de noi, vei găsi prăjituri ce te vor cuceri încă de la primul gust, preparate cu atenție și dragoste. Ingredientele de cea mai bună calitate, sunt selecționate cu grijă pentru a-ți oferi o experiență desăvârșită.

candy bar bucuresti colectii dulci 3
candy bar bucuresti colectii dulci 1

Mix-ul de produse savuroase (choux-uri, cupcakes, macarons, verines, mini-tarte, cake pops, biscuiți și turte dulci, bezele, torturi, etc.) aranjate pe platouri, standuri și tăvi, cât și elementele de decor vor oferi candy bar-ului un look unic și personalizat.

Prețul candy bar-ului se stabilește în funcție de: 

În cazul produselor personalizate, prețul va fi stabilit în funcție de complexitatea comenzii.

Oferim pachet complet de servicii personalizate pentru candy bar în București și împrejurimi.

Personalizăm fiecare detaliu din candy barul tău în funcție de tema evenimentului, astfel încât să fie cu adevărat special. Și să nu-ți faci griji cu privire la buget, avem prețuri accesibile și competitive. Așadar, lasă-ne să ne ocupăm de toate detaliile dulci și tu doar bucură-te de moment!

1. Prepararea deserturilor alese

2. Amenajarea colțului dulce în locație

3. Transportul și dezasamblarea candy bar-ului la sfârșitul evenimentului

Tu alegi tematica evenimentului, noi dăm startul petrecerii! 

Alege Candy Bar-ul potrivit evenimentului tău, fie că este nuntă, botez sau petrecere privată!

Oferim consultanță în alegerea dulciurilor, culorilor și a designului care se potrivește stilului tău.

1. Formular

Completează formularul și cere oferta.

2. Discuție

Discutăm detaliile și vei primi oferta finală în funcție de acestea.

3. Confirmare

După ce ai acceptat oferta, vei primi contractul și factura de avans.

4. FELICITĂRI

Ai ales candy bar-ul mult dorit! Am dat start pregătirilor!

Vrei să transformi candy barul evenimentului tău într-o experiență cu adevărat magică?

Adaugă vată de zahăr pufoasă și delicioasă! Fie că organizezi o petrecere aniversară, o nuntă sau un alt tip de eveniment, vata de zahăr va fi un magnet pentru invitații de toate vârstele.

Oferim o varietate de arome și culori pentru a se potrivi perfect cu tematica evenimentului tău. De la clasica vată de zahăr roz la arome mai îndrăznețe, avem ceva pentru toate gusturile. Vata de zahăr este preparată proaspăt la fața locului, asigurându-ne că este mereu pufoasă și delicioasă.

Vrei să creezi o experiență unică pentru oaspeții tăi la următorul tău eveniment? Scrie-ne pentru o oferta de candy bar in Bucuresti sau imprejurimi!

*Vom răspunde în maxim 3 zile lucrătoare! 

Inspiră-te din aceste poze cu idei de prajituri pentru candy bar!

Dorești să transformi cu adevărat următorul tău eveniment într-o amintire de neuitat? Ei bine, avem secretul perfect: un candy bar desprins din povești, ce va încânta fiecare invitat! 

Dacă ai nevoie de un candy bar în București sau în împrejurimi, nu trebuie decât să ne scrii pentru a primi o ofertă personalizată.