Ateliere copii Bucuresti

Atelier de decorat turtă dulce pentru copii pentru Paște

La atelierul nostru de decorat turta dulce, copiii au ocazia de a-și dezvolta imaginația și de a se bucura de o experiență educativă plină de distracție pe tot parcursul anului.

Dragi prieteni, vă invităm cu bucurie la un atelier magic de decorat turtă dulce pentru copii pentru Paște! Este o ocazie perfectă pentru copii să își exprime creativitatea, decorând delicioasele figurine de turtă dulce cu motive pascale.

Atelierele de decorat turtă dulce pentru copii reprezintă o experiență deosebită care nu doar îi încântă pe cei mici, dar îi ajută și în dezvoltarea abilităților lor. Aceste ateliere pentru copii îi provoacă să-și pună imaginația la treabă, să aleagă culori și forme, să creeze și să se exprime prin decorațiuni delicioase. Prin această activitate, copiii își dezvoltă simțul estetic și gustul, învățând să creeze opere mici de artă comestibilă.


Mai mult decât atât, participarea la atelierele de decorat turtă dulce poate să transforme, pur și simplu, o activitate obișnuită într-o adevărată pasiune. Cei mici pot descoperi plăcerea de a lucra în bucătărie, de a combina culori și a crea modele noi, ceea ce poate deschide drumul către explorarea altor arii ale gastronomiei sau artei culinare. În acest fel, atelierele nu numai că îi distrează pe copii, dar îi inspiră să exploreze și să se dezvolte într-un mod creativ și distractiv.

Cere ofertă pentru atelierul de decorat turtă dulce pentru Școala Altfel sau Săptămână Verde!

Fiecare participant va pleca acasă cu turtele decorate, o rețetă de turtă dulce cadou, amintiri de neuitat și cu o 🎁 SURPRIZĂ 🎁!

Ce facem la atelierele de decorat turtă dulce pentru copii?

elemente transparente14

Fiecare participant primește echipamentul necesar, inclusiv turta dulce pregătită, diverse decoruri și ustensile

elemente transparente12

Explicăm tema atelierului, fie că este vorba despre Crăciun, Mărțișor, Paște sau orice altă temă aleasă

elemente transparente14

Oferim instrucțiuni simple pentru a-i ghida pe copii în procesul creativ

elemente transparente12

Copiii își pot lua acasă propriile creații pentru a le împărtăși cu familia și prietenii.

De ce să alegi atelierele de decorat turtă dulce pentru copii?

elemente transparente8

Învățare practică

Atelierele oferă o oportunitate excelentă pentru învățarea practică. Copiii pot învăța despre procesul de preparare a turtei dulci și importanța detaliilor în procesul de decorare.

elemente transparente8

Stimularea abilităților motorii

Procesul de decorare implică folosirea mâinilor și a degetelor, ceea ce contribuie la dezvoltarea abilităților motorii fine ale copiilor. Această activitate îi ajută să își îmbunătățească coordonarea și controlul mișcărilor.

elemente transparente8

Experiență socială și colaborare

Participând la ateliere, copiii au ocazia de a interacționa și colabora cu alți copii. Învață să împartă idei, să lucreze în echipă și să aprecieze contribuția fiecărui membru al grupului.

elemente transparente8

Ocazia de a descoperi talente ascunse

Atelierele de decorat turta dulce oferă copiilor șansa de a-și descoperi talentele artistice și pasiunile. Pot explora diverse tehnici și stiluri de decorare, ceea ce poate stimula creativitatea lor.

Cere o ofertă pentru atelierele de decorat turtă dulce pentru copii în grădinița, școala sau afterschool-ul tău!

Pentru grădinițe, școli, afterschool-uri, firme și grupuri organizate atelierele se desfășoară în timpul săptămânii, în intervalul 09-16, durata fiind de 50 minute.

Atelierul are loc doar după ce se stabilesc toate detaliile și plata este efectuată!

*Vom răspunde în maxim 3 zile lucrătoare! Pentru detalii suplimentare, ne găsești pe contact@colectiidulci.com sau la 0749421593.

Oferind o combinație de distracție și învățare, atelierul nostru de turtă dulce pune accent pe dezvoltarea abilităților practice ale copiilor. Ei vor învăța despre diferitele etape ale procesului de decorare, despre importanța detaliilor și a muncii în echipă. Totul se petrece într-un mediu plin de voie bună și entuziasm, unde fiecare participant are ocazia să se exprime liber și să își descopere abilitățile.

 

Indiferent că sunteți o grădiniță, o școală, un afterschool, un centru educațional sau companie, atelierul nostru pentru copii poate fi adaptat pentru a satisface nevoile și așteptările fiecărui grup. Personalizăm activitățile pentru a se potrivi cu vârsta și nivelul de cunoștințe ale copiilor, oferindu-le o experiență adaptată nevoilor specifice.

ateliere copii bucuresti atelier de decorat turta dulce colectiidulci.com

Pe lângă partea creativă și educativă, participanții vor avea parte in cadrul atelierului pentru copii de o delicioasă experiență gustativă. Turta dulce, pregătită în prealabil de noi, este gata să primească cele mai apetisante decoruri. Decorarea modelelor cu royal icing, bomboane și alte elemente de decor va stimula imaginația fiecărui mic artist. Copiii vor putea să deguste cu poftă propriile creații și să își împărtășească bucuria dulce cu ceilalți participanți.

 

Așteptăm cu nerăbdare să aducem zâmbete și bucurie în sufletele micuților voștri printr-o experiență dulce și plină de culoare. Fiecare atelier este o ocazie unică de a crea amintiri de neuitat și de a împărtăși magia sărbătorilor cu cei dragi.