Ateliere copii Bucuresti

Atelier de decorat turtă dulce pentru copii de Crăciun

Înscrie-ți copilul la atelierul de decorat turtă dulce unde își poate dezvolta creativitatea și îndemânarea într-un mod distractiv și delicios!

Dragi prieteni, vă invităm cu bucurie la un atelier magic de decorat turtă dulce pentru copii, cu tematică de Crăciun! Vom transformă fiecare turtă dulce într-o decorațiune festivă și vom aduce în sufletele micuților doar zâmbete și bucurie în această perioadă minunată a sărbătorilor de iarnă!

Atelierele de decorat turtă dulce pentru copii reprezintă o experiență deosebită care nu doar îi încântă pe cei mici, dar îi ajută și în dezvoltarea abilităților lor. Aceste ateliere îi provoacă să-și pună imaginația la treabă, să aleagă culori și forme, să creeze și să se exprime prin decorațiuni delicioase. Prin această activitate, copiii își dezvoltă simțul estetic și gustul, învățând să creeze opere mici de artă comestibilă.

Mai mult decât atât, participarea la atelierele de decorat turtă dulce poate să transforme, pur și simplu, o activitate obișnuită într-o adevărată pasiune. Cei mici pot descoperi plăcerea de a lucra în bucătărie, de a combina culori și a crea modele noi, ceea ce poate deschide drumul către explorarea altor arii ale gastronomiei sau artei culinare. În acest fel, atelierele nu numai că îi distrează pe copii, dar îi inspiră să exploreze și să se dezvolte într-un mod creativ și distractiv.
atelier copii bucuresti - atelier de decorat turta dulce - colectiidulci.com (2)

Ce facem la atelierele de decorat turtă dulce pentru copii?

elemente transparente14

Alegem formele preferate și coacem turtă dulce

elemente transparente12

Decorăm modelele cu royal icing, bombonele și alte elemente de decor

elemente transparente14

Socializăm alături de ceilalți copii și ne bucurăm de o limonadă sau un ceai delicios

elemente transparente12

Primești cadou o punguliță cu mai multe surprize

De ce să vii la atelierele de decorat turtă dulce pentru copii?

elemente transparente8

Vei vedea cum arată un laborator de cofetărie adevărat!

elemente transparente8

Vei putea pregăti singur turtele pentru a fi coapte

elemente transparente8

Îți vei stimula imaginația pe partea de decorare

elemente transparente8

Vei afla o nouă metodă de relaxare

elemente transparente8

Te vei îndulci și îți vei face noi prieteni

Rezervă un loc la atelierul de decorat turtă dulce de Crăciun!

Fiecare participant va pleca acasă cu turtele decorate, o rețetă de turtă dulce cadou, amintiri de neuitat și cu o 🎁 SURPRIZĂ 🎁!

atelier copii bucuresti - atelier de decorat turta dulce - colectiidulci.com (4)

În timp ce copiii se bucură de minunățiile ce vor ieși din mânuțele lor, părinții se pot relaxa la o cafea sau un ceai cald, dar și de o prăjitură delicioasă de la cofetăria noastră.

colectii dulci cofetarie bucuresti sector 2

Cere o ofertă pentru atelierele de decorat turtă dulce pentru copii în grădinița, școala sau afterschool-ul tău!

Pentru grădinițe, școli, afterschool-uri, firme și grupuri organizate atelierele se desfășoară în timpul săptămânii, în intervalul 09-16, durata fiind de 50 minute.

Atelierul are loc doar după ce se stabilesc toate detaliile și plata este efectuată!

*Vom răspunde în maxim 3 zile lucrătoare! Pentru detalii suplimentare, mă găsești pe contact@colectiidulci.com sau la 0749421593.

Atelierele de decorat turtă dulce pentru copii reprezintă o ocazie neprețuită pentru acestia de a-și dezvolta creativitatea și priceperea manuală, punându-le simțul estetic în acțiune. În cadrul acestui eveniment, cei mici vor explora o latură nouă a bucătăriei, transformând-o într-o pasiune autentică. Prin alegerea formelor preferate și procesul de coacere a turtelor, copiii vor învăța atât tehnici de bază, cât și se vor bucura de momente de pură distracție. Decorarea modelelor cu royal icing, bomboane și alte elemente de decor va stimula imaginația fiecărui mic artist.Participanții vor avea șansa să socializeze și să împărtășească bucuria creativității alături de alți copii, savurând o limonadă sau un ceai delicios. Pe lângă experiența minunată, fiecare participant va primi o punguliță cu surprize speciale, aducând un zâmbet pe fețele lor. La atelierul nostru, copiii nu doar vor învăța să pregătească turtele pentru coacere, ci vor descoperi și o metodă nouă de relaxare și vor avea ocazia să-și facă prieteni noi, toate acestea într-un mediu plin de voie bună și creativitate.

atelier copii bucuresti - atelier de decorat turta dulce - colectiidulci.com (1)